keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Ruokaa,ruokaa,ruokaa


Diten kanssa oltiin lenkillä ja tuli puhetta että Pennin syöminen pitäisi vaihtaa kahteen kertaan. Ajattelin että joko sen aika on nyt ja kotona vilkaisin ruokasäkin suosituksia.... Hupsista keikkaa Royal Canin suositus vaihtaa ruokinta kahteen kertaan viidenkuukaudeniässä. No nyt en enää ihmettele yhtään kun Ditte sanoi saas nähdä huomauttaako Bisteri Artun ylimmääräisistä kiloista:::)))
Onneksi ei. Sinänsä tuo ruoka on aika hankala, koska Arttu syö aamusin raakaa luuta ekaksi ruuaksi ja sitten kaksi nappulaa yhden päivällä ja yhden illalla.
Nyt täytyy alkaa miettiä noita oikein tosissaan. Lisäksi Arttu syö kermaviiliä,porkkanasosetta( onneksi joulu on ovella kaupoista saa vakuumissa valmiina) piimää ja muita herkkuja sekä jämiä.
Niin poitsulla on nyt ikää 5 1/2 kk ja painoa 28.2 kg

Noista nappuloista vielä mehän aloitimme Eaglella koska Rokki söi kanssa pentuajan sitä ja olin tosi tyytyväinen.Mutta mutta Arttuselle se ei sopinutkaan. Ilmeisesti lammas oli liian vahvaa koska oli ensimmäiset viikot ripulilla/löysällä.
Marsimme sitten elukkaliikkeeseen ja sieltä saimme suosituksen Royaliin. Pitkin hampain ostin säkin ja yhtään negatiivistä sanaa ei ole sanottavana.
Arttu syö sitä hyvällä halulla ja kasvaa tasaisesti. Ainakin vielä.
Nyt täytyy lähteä katsomaan CSI:tä.... Sarjojen orja Kuulemisiin!!!

Ei kommentteja: