sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Rotumestiksissä

Pitkästä aikaa taas kerkesin tänne päivittämään mitä meittin elämässä on tapahtunut. Darkon kanssa käytiin 27.09.2008 Hoffien rotumestiksissä Kangasniemellä.Lajinahan oli tuttu jälki ja luokkana voittaja. Tällä kertaa oltiin kyllä treenattu ja maastoa en niinkään pelännyt,mutta tottis.... Ja sen kyllä näki ja omistaja tunti jaloissaan.
Maasto oli ryteikköä siis isolla R kirjaimella. Janalla katsoin kauhistuneena kun koko jana oli kaadettua puustoa. Yleensä keskityn lähettämiseen,mutta nyt roiskasin koiran mettään ja pieleenhän se meni. Kutsuin Darkon takasin ja uusi yritys ja parin kiemuran jälkeen oltiin jäljellä. Tällä kertaa ei siis tullut takajälkeä. Hypittiin kymmenien ojien yli risukasoista läpi ja ojanpohjalla näin hirvenjäljen ja totesin että taidetaan mennä hirven perässä ja samaan syssyyn löytyi meittin ensimmäinen keppi ja tuli kyllä totaalisesti oikeaan aikaan. Samanlainen maasto jatkui kunnes kädessä oli 4 keppiä mukaan lukien 6 keppi. Kepit luovuttamaan.
Matka jatkui siitä kohti esineruutua ja en muista millon olisin ajanut alinopeutta. Nyt ei ollut kiire jokainen lepohetki oli tarpeeseen sen verran rankka jälki oli.
Esineruutu oli oikein kiva ja sieltä nappasimme 2 esinettä. kolmaskin olisi ehkä tullut jos omistaja ei olisi lähettänyt koiraansa ruudusta ulos kiireessä....
Sitten olikin vuorossa tottis ja kello lähenteli kahta ja arvelin poitsun olevan väsynyt.
tottis...jos sitä edes siksi voi sanoa.Mulla tuli täys bläk autti kyselin tuomarilta koko ajan ja silti jäi jotain suorittamatta.Esteet Darko kiersi ja luovutuksessa tarjosi mulle tassua....
Joo Mico on opettanut Darkolle gimmi faif ja sillon Darko lyö tassun ilmaa.
No samapa tuo pisteemme oli maasto 140 ja tottis 43 yht 183
Tästä on hyvä siirtyä tokopuolelle .
Osataan me sitten kyllä ottaa rennostikin tässä nautitaan pellolla täysin siemauksin!!!!

Ei kommentteja: