sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Perheemme lisääntyi


Hän on Arttu. Kennel nimeltään Asher Sus Armoni. Arttu on käyty hakemassa Puolasta. Sukupuusta ynnä muusta laiyan myöhemmin lisää.
Arttu tuli meille vähän oventakanta. Kuten varmaan moni tietää jouduin luovuttamaan Rokkin suhteen. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta kokeiltiin ja koiran kunto vaan huononi päivä päivältä. Mutta siitä omassa aiheessa.
Tupu (Darkon kasvattaja) kyseli olisinko kiinnostunut pennusta? Aluksi ajatukset olivat sekavat,mutta asiaa mietittyäni totesin elämän on jatkuttava.
Siitä alkoivat meili keskustelut ynnä muut järjestelyt pennun suhteen.
Sen verran oli hyvä onni matkassa että kun ajelimme Eurooppa turneelta kotia päin niin ajettiinpa Puolan kautta kotia ja käytiin vilkasemassa pentuja jotka olivat sillon 3 viikkoa vanhoja. Siitä oli sitten valkattava pentu jota kasvattaja alkaisi seuraamaan tarkemmin. Valitsimme sillon pennut valkoinen ja sininen.
Jotakuinkin pitkän välimatkan takia luotin kasvattajan lähettämiin videoihin,kuviin ja sanaan enkä matkustanut tutkimaan pentuja uudestaan ja valintamme oli minulle valkoinen.
Sitten alkoikin selvittely pennuntuomisesta Puolasta Suomeen joka osoittautuikin helpoksi. Pennulle mikrosiru ja rabiesrokote jonka jälkeen piti odottaa 21 vuorokautta ja sen jälkeen pennun pysty tuomaan Suomeen.
18.09.2008 lähdimme sitten tyttövoimin kohti Puolaa. Tupu,ystäni Kati ja minä hypättiin laivaan ja aamulla laivasta ulos ja kilometrejä oli ajettavana noin 1200
Saavuimme Warsovaan Perjantai-iltana noin klo 20,00 ja siitä heti pentua katsomaan. Pennultahan se näytti onneksi!!! Kyllä olisi harmittanut jos.....
Lauantai menikin meillä tytöillä sitten shoppaillessa ja niitä kasseja niitä oli jokapaikassa. Kaikki löytivät jotain jopa itselleen ettei aina lapsille koska kaikilla meillä on jälkikasvua. Minä joka en nauti kovin paljon ostoskeskuksista niin nyt kulutimme siellä aikaa aamu klo9,00 ilta 19,00 Illalla suuntasimme sitten Tupun ystän Dorotan luokse. Siellä meitä odotti valmiiksi katettu pöytä ihanine ruokineen. Aika kului nopeasti seurustellessa ja kas kummaa pää aiheena oli Hovawartit!! Sitten koittikin aika että Monican oli jätettävä hyvästit Artulle ja se siirtyi minun vastuulle. Artun pentue oli kennel Sus Armonin ensimmäeinen pentue ja Arttukin oli siellä rokotuksien takia yhden ylimmääräisen kuukauden joten en ihmettele yhtään että kiintymys oli jo Arttuun tullut.
Sunnuntai aamuna oli sitten lähtö kotia kohti aamulla klo5,00 koska laivamme lähti Tallinnan satamasta kohti Helsinkiä 19,30. Siitä mitä kaikkea paluumatkalla sattui jääköön meidän tyttöjen keskeiseksi!!! Heh heh olinko ilkeä???? Olimmekin satamassa sopivasti 19,10 joten Tallinnassa ei sitten tarvinnut enää harrastaa rahan kulutusta.
kokonaisuudessaan matka oli aivan mieletön naurua,kikatusta,suklaata mitä vielä kiire ja älytön aikataulu on jo unohduksissa ja kohta voi alkaa suunnitella uutta reissua!!

Ei kommentteja: