torstai 12. maaliskuuta 2009

Ninja tulevien pentujen emä...
Kuvat on otettu alkuviikosta ja niistähän näkyy että toisella on vatsanseutu kovassa kasvussa. Ruokahalu on kuulemma kova,mutta niin saakin olla.
Ninja on siis kennelnimeltään Damirazin Ärripurri.Yhdistelmästä löytyy lisää infoa Kennel Black Caesarin sivuilta.Muistaakseni pennut palkinalta klikkaa
Hofmarien Double O'Seveniä niin siirtyy sen sivuille.... Käykäähän vilkasemassa!!!
Tässä linkki sivuille http://www.blackcaesars.org/index.htm Valitettavasti en nyt saanuut sitä linkiksi,mutta kopioikaa niin sivut pitäis löytyä. Muuten sama ohje pätee. Pennut ja sieltä klikkaa Ninjan ja Darkon nimeä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko laittaa kennelin linkin, kun en millään löytänyt kennel Black Cesarin sivuja? Tahtois käydä kurkkimassa siskoplikan kuulumisia.

Maarit,Arttu ja Hukka kirjoitti...

Moikka!! En yhtään ihmettele. Päivittelin sivuja väsynenä enkä meinannut millään saada Ninjan kuvia sinne. Joten olen kirjoittanut kennelin nimen väärin!!! Hyvä minä... Asia nyt korjattu. Kiitoksia Heidi! Cialle paljon rapsutuksia!!!

Unknown kirjoitti...

Nätti on tuleva emo. Voisi aikalailla odotella tuleville pennuilla kaunista merkkiväristystä kun vanhemmat noin rotumääritelmän mukaisesti värittyneet. Miten teillä meni muuten Artun kanssa siellä Korrin luennolla? Eikös se ollut männä vkloppuna?