lauantai 28. helmikuuta 2009

Artun kanssa Suskin tunnilla!


Torstaina oltiinkin aamupäivällä taas Suskin tunnilla. Olipa ilahduttavaa nähdä kun otin Artun autosta niin hyppäsi suoraan Suskin syliin ja oli ilonen tavatessaan hänet. Tästä voi siis tulkita että myös Arttu nauttii tunneista.
Aluksi näytettiin opeteltavat liikkeet ja saimmekin kehuja nopeasta istumisesta sekä seisomisesta. OLIMPA ILOINEN!!!! Maahanmenokin oli ok,mutta nopeutta haemme lisää-->omistaja oli ahnehtinut ja yrittänyt edetä. Palaamme pikkasen taaksepäin jotta nopeutta tulisi.Artun maassa olo asentoon olen itse TOSI tyytyväinen.
Seuraaminen olikin sitten mennyt päin puuta. Siitä olinkin jo Suskia infonnut että jotain teen vääriin ja niinhän minä teinkin. Onneksi virhe huomattiin ja palaamme pikkasen taaksepäin niin eiköhän se siitä parane.
Luoksetulo oli kanssa ihan ok. Paitsi minun pitää kiinnittää itseeni enemmän huomiota.
Arttuhan on palkattu pennusta saakka koko ajan namilla. Nyt olikin kiva treeni saatiin patukat mukaan.
Sekin on ihan oma maailmansa.Samoiten kun koiran kanssa leikkiminen palkkauksen jälkeen.
Nyt tuli taas niin paljon uusia juttuja että kyllä käydään Arttusen kanssa ilomielin joka päivä kentällä tekemässä tottista!!!
Suskille iso kiitos opastuksesta ja hyvistä neuvoista.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hienosti teillä edistyy tottispuoli - onnea! Aivan kamalanihanaa katsottavaa toi Artun askartelukuva muutama blogikirjoitus alaspäin... Onneksi Rokan tuhkat on minulla kirjahyllyn päällä. Toi Reksuhan muuten ottaisi Raaka-Arskasta mallia...