sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Näyttelyreissuja

Käytiin näyttelyturnee hotel transporterin kanssa ja hyvinhän siellä meni... Arttu osallistui kolmeen näyttelyyn. Lauantaina Rop Sunnuntaina Rop sekä sunnuntaina toiseen näyttelyyn joka oli molossien erikoisnäyttely. Suureksiyllätykseksi Arttu oli sielläkin Rop. Ilmoitin jo näyttelynjärjestäjille että emme tule loppukehään. Muut Hovawartin omistajat kannustivat minua osallistumaan siihen ja kun aikataulumme antoi periksi niin ajattelin että miksi ei....


Ajattelin että hyvä jos ollaan viidensiä niin täytyy olla todella tyytyväinen,mutta tuomarin laittaessa koiria palkintosijoille huomasin yht'äkkiä suureksi yllätykseksi että meillähän oli mahdollisuuksia jopa voittoon..... Hip hei ja hurraa Arttu tuli ryhmässä toiseksi!!! Oli suuri ilo jakaa tämä voitto muiden Hovawartin omistajien kanssa!!! Ensimmäistä kertaa Hovawart oli siellä palkintosijoilla!!! Ryhmäkilpailun kakkonen.



Tässä kuvassa on Molossien erikoisnäyttelyn Rop palkinto... BOB pullankin sain kotia saakka ehjänä mitänyt Hukka hotkas yhden B kirjaimen :)





1 kommentti:

Polarfact kirjoitti...

Onnea Arttun tuloksista!
Liina Tallinnasta